Se fotoet: 93-årige Clint Eastwood instruerer ny film med et stort smil og fuldskæg

Filmlegenden laver sit 46. værk
Clint Eastwood i 'Cry Macho'
(© 'Cry Macho' / Warner Bros.)

Tidligere på året blev internettet oversvømmet af en mærkværdig historie om, at Clint Eastwood var forsvundet. Venner og bekendte havde ikke set filmlegenden i to år. Det skrev bl.a. Marca.

Det forlød samtidig, at hans ellers planlagt sidste film 'Juror #2' ikke kørte fremad som planlagt. Og efter den nyligt afsluttede Hollywood-strejke har det generelt været usikkert, hvilket projekter, der fik lov til at fortsætte.

Men nu er der altså godt nyt. Både med hensyn til Clint Eastwoods tilstand og 'Juror #2'. 

Et dugfrisk foto af en storsmilende Eastwood, der instrurer sin nye film, er nemlig nu blevet delt på sociale medier. Se billedet nederst.

Clint Eastwood fyldte 93 tidligere i år, men det afholder altså ikke Oscar-vinderen fra at lave sin 46. film.

'Juror #2' er en thriller, der følger en nævning til en mord-retssag, hvor han indser, at han måske er årsagen til, at et offer er død. Han står nu med et dilemma: Skal han manipulere juryen til at redde ham selv, eller skal han afsløre sandheden og melde sig selv?

Dirty Harry-stjernen har samlet et imponerende cast til, hvad der muligvis bliver hans sidste værk. Det tæller navne som Nicholas Hoult, Toni Collette, Gabriel Basso, Zoey Deutch, Chris Messina, Leslie Bibb og Kiefer Sutherland.

Clint Eastwood var senest aktuel i 2021 med filmen Cry Macho, som han både instruerede og medvirkede i.

Medier har tidligere skrevet, at 'Juror #2' kunne blive mesterinstruktørens sidste film, men intet er sikkert. Hverken Eastwood selv eller Warner Bros., der producerer filmen, har bekræftet dette.

'Juror #2' har ikke en premieredato - men vi kan nok antage, at stjernen har rundet 94 år før den rammer biograferne.

Anbefalet til dig