Top Gun 2-stjerne overtager ikonisk Arnold Schwarzenegger-rolle

Stephen King-filmatiseringen rykker på sig
Hit Man
(© Scanbox Entertainment)

Okay, man kan nok diskutere, hvorvidt Arnold Schwarzeneggers rolle i The Running Man er ikonisk. Især når action-stjernens CV er så imponerende. Men i årenes løb er filmen blev en kultfavorit - og for os står den som noget helt særligt.

Derfor er vi ekstra spændte på en kommende ny version. 'The Running Man' er baseret på Stephen Kings bogforlæg, der er noget mere gritty end den kulørte filmversion fra 1987. Vi skal derfor nok også forvente en noget anderledes opdatering.

Nu er den nye hovedrolle så fundet - og det er et nyt Hollywood-muskelbundt, som overtager fra Arnold. Se et billede nederst i artiklen.

Glen Powell er den nye mand. Skuespilleren bliver hovedkarakteren Ben Richards, som kastes ind i et realityshow i en dystopisk fremtid, hvor en stor pengepræmie er på højkant - hvis man overlever en gruppe lejemorderes intense jagt på dig.

Efter sine optrædener i først storsellerten Top Gun 2 og senest i rom-com-sensationen Anyone But You overfor Sydney Sweeney, er den 35-årige amerikaner blevet en af Hollywoods mest ombejlede herrer. Senere i år er han ligeledes aktuel som hovedrolle i både action-komedien Hit Man og katastrofefilmen Twisters.

Glen Powell blev offentliggjort til 'The Running Man' ved CinemaCon i Las Vegas. Det skriver Variety, som ligeledes beretter om de stærke kræfter bag kameraet.

Siden 2021 har Edgar Wright nemlig arbejdet på en ny filmatisering af Stephen King-romanen. Og nu ser det altså endelig ud til, at filmen har fået mere luft under sejlende ved Paramount.

Wright er kendt for sin populære genre-legende komedietrilogi med Shaun of the Dead, Hot Fuzz og The World's End samt den populære actionfilm Baby Driver. Senest var han aktuel i de danske biografer med den psykologiske gyser Last Night in Soho.

'The Running Man' har ikke en premieredato endnu, men er med den nyeste annoncering ét skridt tættere på at blive til virkelighed.

Top Gun 2: Maverick
(© Top Gun 2: Maverick / Paramount Pictures)