Glen Powell udset til genindspilning af ikonisk 90'er-film

Stjernen fortsætter sin 80'er- og 90'er-stime
Top Gun 2: Maverick
(© Top Gun 2: Maverick / Paramount Pictures)

Den 35-årige amerikanske skuespiller Glen Powell har vist sig at være ekspert i at bringe 80'er og 90'er-klassikere up to date i populære efterfølgere. Se bare hans medvirken i Top Gun: Maverick og den biografaktuelle Twisters.

Nu ser det ud til, at Glen Powell skal tackle en ny trussel. Denne gang er det hverken jetfly eller tornadoer, men til gengæld ildebrande. Hollywood-skuespilleren er nemlig på tale til at spille med i et remake af Backdraft fra 1991.

Det afslørede filmproducent og medstifter af selskabet Imagine Entertainment, Brian Grazer, på CNBC tidligere på måneden.

'Backdraft', eller 'Flammehav', som filmen hed i Danmark, er en actionfilm om to rivaliserende brødre, der begge er brandmænd i Chicago. Da en række påsatte ildebrande hærger byen, må de arbejde sammen for at stoppe gerningsmændene.

Originalen havde en solid rolleliste bestående af Kurt Russell, William Baldwin, Donald Sutherland og Robert De Niro. Ron Howard instruerede action-dramaet, og den danske fotograf/instruktør Mikael Salomon var cheffotograf på filmen.

I 2019 blev der udsendt en efterfølger med Baldwin og Sutherland tilbage i deres roller, men den fik ikke den store opmærksomhed, da filmen røg direkte til tv-formatet.

Hvornår den nye genindspilning kommer, og om den bliver en streamingtitel eller får biografpremiere, ved vi ikke endnu. Ej heller hvem der skal stå bag kameraet.

Vi ved dog, at Powell er med i 'Top Gun 3' som Jake "Hangman" Seresin, og for nylig gav stjernen en opdatering på projektet. Det kan du læse mere om her.

Ligesom at han har været på tale til endnu en genindspilning, nemlig en nyfortolkning af Stephen Kings 'The Running Man', som i 1987 udkom med Arnold Schwarzengger. Her er instruktør Edgar Wright udset til at instruere.

Om ikke andet er det værd at holde øje med, hvad Glen Powell laver næste gang. Stjernen har vist sig som en af Hollywoods mest fremadstormende stjerner lige nu!

Glen Powell er lige nu biografaktuel i 'Twisters'. Køb dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter