Årets største film: Pixar-hit overgår science fiction-efterfølger

Er også på vej forbi den første film
Inderst inde 2
(© Walt Disney Pictures)

Først fik den årets største åbningsweekend i de amerikanske (og danske) biografer. Nu er den allerede, efter mindre end to uger, årets største film i biografen.

Vi taler selvfølgelig om Inderst inde 2. Pixars efterfølger til 2015-hittet, der introducerer en række nye følelser, mens pigen Riley er blevet teenager.

I sin anden weekend i biografen nåede 'Inderst inde 2' op på en indtjening på 285,7 mio. dollars i USA. Dermed overgår den Dune: Del 2, der hidtil toppede biohitlisten for 2024 med 282 mio. dollars.

'Inderst inde 2' har nu indtjent 724 mio. dollars på verdensplan, hvilket også sender den forbi 'Dune: Del 2', som landede på 711,8 mio. dollars i sin biografaktuelle periode.

Pixar-filmen er dermed på vej til at overgå sin forgænger Inderst inde, der indspillede 858 mio. dollars i biografen for ni år siden. 

De danske salgstal forventes også at være gode og lander senere i dag.

Filmen vender tilbage til den unge teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig står over for en nedrivning, der skal gøre plads til noget helt uventet: nemlig nye følelser! 

Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Triste, som længe har drevet et velsmurt maskineri, ved ikke, hvad de skal mene, da karaktererne Angst, Misundelse, Flove og Kedsomhed dukker op.

'Inderst inde 2' er aktuel i biografen. Find dine billetter her på kino.dk.

LÆS OGSÅ: Folkene bag nyt Pixar-hit stod i et dilemma: "Er det for underligt?"

LÆS OGSÅ: Ny Pixar-film får årets største åbningsweekend i biografen

Køb billetter