Afsløret: Denne stjerne spiller den kvindelige Deadpool

Rulleteksterne røber hemmeligheden
Deadpool & Wolverine
(© Disney)

Før Deadpool & Wolverine ramte biograferne, var der en del spekulationer om, hvem der mon spillede Lady Deadpool, som man kunne se optræde i trailers og promoveringsmaterialerne.

Teorierne var mange. Var det Taylor Swift? Popstjernen var blevet set på settet (da hun er private venner med Ryan Reynolds og dennes hustru, Blake Lively). Netop Blake Lively blev også nævnt som en mulig kandidat til rollen som Lady Deadpool – nu hvor hun bogstavlig talt i virkelighedens verden er … Lady Deadpool.

Nu er filmen så ude – og vi ved, hvem der gemmer sig bag masken.

SPOILERS for ’Deadpool & Wolverine’ i næste afsnit.

’Deadpool & Wolverine’ afslører faktisk ikke direkte, hvem der er Lady Deadpool, da karakteren aldrig tager masken af.

I rulleteksten og på IMDb bliver det dog afsløret.

Og ja, spekulationerne holdt stik. Det er Blake Lively, som er krediteret for at spille rollen som den kvindelige udgave af den rapkæftede superhelt.

Den 36-årige stjerne har selv talt om hele processen, og hvordan Deadpool har spillet en rolle i hendes og Ryan Reynolds ægteskab. Se Instagram opslaget nederst i artiklen.

Blake Lively er ikke det eneste Marvel-familiemedlem, som optræder i 'Deadpool & Wolverine'. Læs mere om den anden hemmelige cameo her.

It Ends With Us
Blake Lively i 'It Ends With Us' (© SF Studios)

Blake Lively besøger snart København, da hun kommer til gallapremieren på sin nye film It Ends with Us.

'It Ends With Us' følger blomsterhandleren Lily Bloom, der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. 

Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirug Ryle, der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. 

Da Lilys første kærlighed, Atlas, pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændres hendes forhold til Ryle sig, og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid.

’It Ends with Us’ får dansk biografpremiere den 5. september.

’Deadpool & Wolverine’ kan ses i biografen nu - find billetter her.