Marvel-stjernes bror er med i 'Deadpool & Wolverine': Ryan Reynolds anede det ikke

Se billedet fra optagelserne
Deadpool & Wolverine
(© Disney)

Bemærk: Artiklen indeholder milde spoilers for den biografaktuelle 'Deadpool & Wolverine'.

Deadpool & Wolverine går lige nu deres sejrsgang over hele verden. I hjemlandet USA og på internationalt plan har filmen slået rekord, og i Danmark har den fået årets største åbning.

Over 100.000 danskere har allerede været i biografen og se Marvel-filmen, der altså forener den rapkæftede Deadpool og den brutale Wolverine - spillet af hhv. Ryan Reynolds og Hugh Jackman.

Ryan Renyolds Deadpool er dog ikke den eneste version af den maskerede helt, som vi ser i den aktuelle film. Faktisk vrimler det i særligt én scene med en masse Deadpool-varianter, og inde i en af disse finder man en anden Marvel-skuespillers bror.

Det drejer sig om Harry Holland, der er bror ti - ja, du gættede rigtigt - Tom Holland, som netop er kendt for at spille Spider-Man i MCU.

Afsløring sker i forbindelse med et opslag fra stuntkoordinator George Cottle, som har delt et foto af Harry Holland fra optagelserne. Se billedet nederst i artiklen.

Cottle skriver:

- Når Shawn Levy (instruktør, red.) og Ryan Reynolds sætter baren så fucking højt, at selv stuntholdet har brug for en særlig gæstestjerne. Det er måske ikke den Holland, som verden ville have, men det var den Holland, som vi behøvede. Harry Holland du knuste det, min ven!

Det var noget af en overraskelse, som selv hovedrolle Ryan Renyolds ikke vidste noget om.

Stjernen svarer nemlig som en reaktion på fotoet af Harry Holland: "Det er sådan her, jeg finder ud af det!?! Hvorfor har du ikke fortalt mig det?"

Holland-broderen reagerede selv ved at dele fotoet i sin Instagram story med kommentarer "Masser af cameos i Deadpool".

Det er faktisk ikke første gang, at Harry Holland, som selv er skuespiller, har optrådt i MCU. Han har bl.a. optrådte en lille cameo i Spider-Man: No Way Home.

'Deadpool & Wolverine' er stopfyldt med sjove cameos, og det her er således en af de mere skjulte.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i biograferne nu - find dine billetter her.