Dansk verdensstjerne vender hjem: Kommer til gallapremiere i København

En af årets mest ventede film
'Gladiator 2'
(© UIP)

En af årets meste ventede film er Gladiator 2

På den stjernespækkede rolleliste, der tæller bl.a. Paul Mascal, Denzel Washington og Pedro Pascal, finder vi også et dansk navn, Connie Nielsen, der gentager sin rolle som Lucilla fra den første film.

Nu kan den danske distributør UIP så afsløre, at den danske gallapremiere på 'Gladiator 2' får lidt ekstra stjernestøv. Connie Nielsen vender nemlig hjem til Danmark i anledning af filmen.

Connie Nielsen vil således være at finde på den røde løber i biografen Imperial i København den 8. november, hvor gallapremieren løber af stablen.

Den episke saga om magt, intriger og hævn i det antikke Rom forsætter i 'Gladiator 2', som er instrueret af den legendariske mesterinstruktør Ridley Scott. 

Lucius (Paul Mescal) så som barn hærføreren Maximus bliver dræbt af kejserens magtbegærlige søn Commodus. Mange år senere bliver hans hjemby erobret af Roms tyranniske kejsere, som leder byen med en jernnæve.

Lucius bliver solgt som slave og trænet som gladiator for at kæmpe i Colosseum. Med imperiets fremtid på spil og vrede i hjertet må Lucius nu konfrontere sin fortid og finde styrken og æren til at bringe Roms storhed tilbage dets folk.

Ridley Scott har allerede luftet ideerne til 'Gladiator 3'.

'Gladiator 2' får regulær dansk biografpremiere den 14. november - du kan købe billetter allerede nu.

Køb billetter