Første kig på Black Panther-instruktørs nye, mystiske vampyrfilm

Der er Blade-vibes i luften
Billede

Tidligere på året blev en ny og endnu unavngiven film fra den amerikanske instruktør Ryan Coogler offentliggjort, og efterfølgende blev der sat skuespillernavne på projektet, deriblandt Marvel-stjernerne Michael B. Jordan og Hailee Steinfeld.

Nu er de første billeder fra Warner Bros.-filmen dukket op via profilen Hailee Steinfeld Source på det sociale medie X. 

Se billederne nederst i artiklen.

Billederne viser med tydelighed den historiske setting, der allerede er blevet rygtet, og som vil foregå i sydstaterne i en periode med raceadskillelse og overtro. Og nå ja, vampyrer. 

På et af billederne ses Michael B. Jordan med et look, der leder tankerne hen på Wesley Snipes i Blade med solbriller og gedeskæg. 

Hvem Jordans karakter er (vampyrjæger måske?), vides ikke, men rygtet går på, at han skal spille en dobbeltrolle som tvillinger. 

Wunmi Mosaku er ifølge de lækkede detaljer udset en rolle som Jordans kæreste, Jack O'Connell er nok en racistisk modstander, og Steinfeld ved vi intet om.

Ryan Coogler er kendt for Fruitvale Station, Creed og de to Black Panther-film, hvoraf de tre af dem er med Michael B. Jordan på rollelisten. Han skriver og producerer også den nye film.

Filmen, der indtil videre hedder 'Ryan Coogler Untitled Supernatural Thriller', får dansk biografpremiere den 6. marts 2025.

Se de første billeder herunder: