Games of Thrones-stjerne bliver DCs nye Supergirl

James Gunn er ved at samle sit nye superhelte-hold
'The Flash'
(© 'The Flash' / Warner Bros.)

De fleste superhelte-fans ved nok, at James Gunn har overtaget tøjlerne på DCs filmiske superhelte-univers, og er nu ved at sætte holdet til en hel ny epoke. 

Filmen, der for alvor skal sparke gang i det nye DCU, bliver Superman: Legacy. Den nye Man of Steel skal spilles af David Corenswet, og nu har Warner Bros. så fundet skuespilleren, der skal være hans kvindelige pendant - Kara Zor-El.

Karakteren blev senest spillet af Sasha Calle i The Flash, som trods masser af ros fra fans, altså ikke får genvalg i det nye DC.

Milly Alcock bliver DCUs Supergirl.

Den australske skuespiller fik store gennembrud i Game of Thrones-serien 'House of the Dragon', hvor hun spillede den unge udgave af Princess Rhaenyra Targaryen.

Heltinden er tiltænkt til at få sin egen solo-film, Supergirl: Woman of Tomorrow, men det forventes, at karakteren vil blive introduceret i den førnævnte 'Superman: Legacy'.

Det forventes ligeledes, at hun vil have mindst en gæsteoptræden en anden DCU-film inden hendes egen film sættes i søen.

Milly Alcock fik rollen som Supergirl over kollegerne Emilia Jones ('CODA') og Meg Donnelly ('The Winchesters'), som begge var til castingen på rollen.

James Gunn har indtil videre holdt kortene tæt til kroppen, når det gælder handlingen i 'Superman: Legacy', som forventes at starte optagelser inden længe.

Vi ved dog, at det vil være en yngre udgave af den ikoniske superhelt, der vil få selskab af en række velkendte figurer fra tegneserine. Herunder Lois Lane, Lex Luthor, Jimmy Olsen, Hawkgirl og Maxwell Lord.

Få det samlede overblik over alle kommende film og serier fra DCU her.

'Superman: Legacy' får premiere den 10. juli 2025.