Hollywood-stjerner er i Danmark!

Blake Lively og Ryan Renyolds til gallapremiere i København
It Ends With Us
(© Sony Pictures)

Ryan Reynolds afslørede for nogle uger siden, at han har besøgt København og Danmark ad flere omgange. 

Det skete i kølvandet på en joke om Danmark, der optræder i en pt. mest populære film i verden, nemlig Deadpool & Wolverine.

Og nu besøger verdenstjernen os så igen! Ifølge Her & Nu's kilder vil Ryan Reynolds være med til hustruen Blake Livelys gallapremiere på filmen It Ends With Us i København.

Vi kunne for et par uger afsløre, at netop Blake Lively lægger vejen forbi København i forbindelse med sin pressetour på skuespillerens nye film 'It Ends With Us' - hvilket ender med en gallapremiere i biografen Imperial.

På den røde løber vil hun altså - hvis oplysningerne holder stik - indfinde sig med sin mand samt "en række af parrets gode venner". Man kan her spekulerer i om, det kan være nogle af de dansk bosiddende Hollywood-stjerner; Jeremy Strongs og Lily Collins.

I det hele taget har sommeren været fyldt med kendis-besøg fra Hollywood rundt om i Danmark og i særdeleshed København. Du kan se vores oversigt over de mest prominente filmstjerner, som lagde vejen forbi.

Ydermere vil forfatteren bag 'It Ends With Us' også være i København med Blake Lively.

'It Ends With Us' følger blomsterhandleren Lily Bloom, der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. 

Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirurg Ryle, der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. 

Da Lilys første kærlighed, Atlas, pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændres hendes forhold til Ryle sig, og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid.

'It Ends With Us' får ordinær dansk biografpremiere den 5. september. 

Køb billetter