Se den creepy trailer: Halle Berry vs. ond ånd i ny overnaturlig gyser

Giv. Aldrig. Slip.
Never Let Go / Lionsgate Films
(© Lionsgate Films)

I gyserfilmen Never Let Go følger man en mor og hendes tvillingesønner, der i et forsøg på at overleve har forskanset sig i en hytte midt ude i skoven.

Ifølge moren forsøger onde ånder at komme familien til livs, men hun har samtidig også fundet en umiddelbar løsning på problemet. 

Ånderne kan nemlig holdes borte, så længe at familien på én eller anden måde er forbundet til huset, hvilket i traileren eksempelvis er med et reb. 

Du kan se traileren til 'Never Let Go' i bunden af artiklen.

Deraf kommer også filmens titel, som umiddelbart hentyder til det eneste, som de absolut aldrig må gøre, nemlig at give slip

Desværre sker det der bare ikke må ske, da en af de to tvillinger mister grebet om sit reb og pludselig er overladt til de onde ånder.

Det betyder samtidig at moren, der er spillet af Halle Berry (John Wick 3: Parabellum), nu må kæmpe for at holde sin familie i live, overfor det, som vil dem ondt. 

'Never Let Go' arbejder altså med et koncept, der måske kan sammenlignes med fx Bird Box (hvor man har bind for øjnene) eller A Quiet Place (hvor man skal være helt stille).

Foruden Halle Berry består filmens relativt korte rolleliste bl.a. af Anthony B. Jenkins og Percy Daggs IV, der spiller de to tvillinger og som begge primært har medvirket i tv-serier forinden 'Never Let Go'.

Bag kameraet er der dog flere nævneværdige navne, som alle har en del erfaring indenfor genren. Heriblandt filmens instruktør Alexandre Aja.

Gysermesteren brødt igennem med den brutale fransk horrorfilm 'Haute tension' (også kendt som 'High Tension') fra 2003. Herefter har karrieren blandt andet budt på flere amerikanske gys eksempelvis The Hills Have Eyes, Piranha 3D og ikke mindst krokodille-gyseren Crawl.

På producersiden finder man bl.a. Dan Cohen og Emily Morris, der begge har været involveret Netflix’ anmelderroste kæmpehit 'Stranger Things'.

'Never Let Go' står til at få dansk biografpremiere den 26. september 2024. Du kan se trailer herunder: