Allied

Censur 15
24. Nov 2016
124 min
UIP
Allied
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Allied' handler om to spioner, Max og Marianne, der under Anden Verdenskrig bliver hyret til at slå en tysk embedsmand ihjel.

Under missionen forelsker agenterne sig, og da de vender tilbage til London, er ønsket at starte en familie og blive gift.

Idyllen forsvinder hurtigt, da Max bliver kontaktet af efterretningstjenesten, der præsenterer ham for en ubehagelig nyhed om sin elskede. Er hun til at stole på? Eller arbejder hun i virkeligheden for fjenden?

'Allied' er en romantisk spionthriller med Brad Pitt og Marion Cotillard, der hver især har vundet Oscars tidligere i karrieren - Pitt som producent af 12 Years a Slave og Cotillard for sin rolle i Spurven - La vie en rose.

Instruktøren Robert Zemeckis er en alsidig herre, der står bag klassikere som Back to the Future-trilogien og Forrest Gump. Med 'Allied' kaster han sig over en film om Anden Verdenskrig, som især Brad Pitt har rig erfaring med. Han har bl.a. spillet sergant i Fury og løjtnant i Tarantinos Inglourious Basterds. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: