Brick Mansions

Censur 15
24. Apr 2014
95 min
Scanbox
Brick Mansions
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Brick Mansions' foregår i en amerikansk storby, hvor kriminaliteten er blevet så slem, at politiet har indhegnet et helt slumkvarter. Men da den store gangsterboss får fingrene i et atomvåben, og truer med at udslette hele byen, er det op til undercover-betjenten Damien (Paul Walker) at stoppe ham.

Han får brug for hjælp til at infiltrere det afskærmede kvarter og får fat i eksforbryderen Lino (David Belle), hvis kæreste holdes fanget af mafiaen. Sammen må de kæmpe sig vej gennem det voldelige og korrupte område for at stoppe skurkene - men kan de stole på hinanden?

’Brick Mansions’ er en genindspilning af den franske actionfilm ’District 13’ (2004). Begge film er skrevet af Luc Besson, manden bag ’Leon’ (1994), ’The Fifth Element’ (1997) og ’The Family’ (2013).

Hovedrollerne spilles af den nyligt afdøde Fast & Furious-stjerne Paul Walker og franske David Belle, som gentager sin rolle fra originalen. Belle er en af grundlæggerne af parkour, hvor man springer ud fra hustage og løber op ad vægge, hvilket man kan se masser af i 'Brick Mansions'. (copyright: kino.dk)

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: