Burning

Censur 15
20. Dec 2018
148 min
Camera Film
Beoning
Billede
(© Camera Film)
Billede
(© Camera Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
5.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Burning' handler om enspænderen Jong-su, hvis lykke synes at være gjort, efter han forelsker sig i den sprælske Hae-mi.

Men da hun indleder et forhold til den mystiske playboy Ben efter et udenlandsophold, spidser situationen til. Indledningsvis er der sødme over trekantsdramaet, men situationen tager en truende drejning, da Hae-mi pludselig forsvinder.

Umiddelbart er Jong-su uskylden selv, men han har skeletter i skabet. Mødet med Hae-mi lægger låg på Jong-sus indre vrede, men efter hendes forsvinden kigger han lige ned i afgrunden. Hvor er hun? Eksisterer hendes kat? Og hvem er Ben egentligt?

Med 'Burning' har Lee Chang-dong fat i selve filmmediets karakter af skyggespil: Vi bliver forført af noget, som i en vis forstand ikke eksisterer.

Den koreanske auteur er tilbage i instruktørstolen for første gang i otte år, hvoraf hans tidligere værker bl.a. gælder 'Oasis’ og ’Secret Sunshine’.

Dramaet er baseret på novellen 'Barn Burning' af den japanske forfatter Haruki Murakami, som tidligere har fået sin roman Norwegian Wood filmatiseret.

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: