Dracula Untold

Censur 15
09. Oct 2014
120 min
UIP
Dracula Untold
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I adventure-filmen ’Dracula Untold’ har Prins Vlad Tepes efter en blodig fortid som krigsherre hersket over et fredligt Transsylvanien i årevis. Familien betyder mest for den karismatiske leder, så da hans tidligere ven, tyrkeren Mehmet, vil bortføre 1.000 transsylvanske børn - inklusiv Vlads søn - bliver en krig uundgåelig.

Fast besluttet på at den eneste redning findes ad overnaturlige veje, drager prinsen op i bjergene, hvor han tidligere med nød og næppe undslap en blodtørstig skabning. Vlad får et tilbud om selv at blive vampyr med alt, hvad det indebærer af magiske kræfter og svaghed over for solens stråler. Nu sætter Vlad sig op imod den truende, tyrkiske hær, vel vidende at hans nye blodtørst muligvis kan blive enden på ham og hans familie.

Bram Stokers klassiske vampyrfortælling om Dracula er blevet et af de hyppigste filmmonstre, men ’Dracula Untold’ er den første store Hollywood-film om blodsugeren siden ’Dracula 2000’. Den nye film går bag myten og introducerer den historiske person, Vlad Tepes, som en hengiven familiefar med en mørk side. Samtidig skrues der op for de episke proportioner, når Vlad med sine nyerhvervede vampyrevner nedlægger hele hære af angribende fjender.

Som Vlad ses den relativt ukendte Luke Evans, der er på direkte kurs mod Hollywoods stjernehimmel med film som Hobbitten 2 samt Fast & Furious 6. Læg i øvrigt mærke til Dominic Cooper, Sarah Gadon fra A Dangerous Method og Charles Dance fra tv-serien ’Game of Thrones’. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: