En, to, tresomt

Censur 11
11. Sep 2014
90 min
UIP
En, to, tresomt
Film Image
(© UIP)
Film Image
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Den danske film 'En, to, tresomt' handler om Siff, der er sexologistuderende. Hun er lige flyttet sammen med kæresten Lucas.

Da hun en weekend er væk på kursus, overnatter hendes nære veninde Maria på parrets sofa og havner i kanen med Lucas. Selv om Siff bliver rasende på dem begge, kan hun ikke få sig selv til at ødelægge sit venskab eller sit forhold, og samtidig kan Lucas og Maria ikke holde sig fra hinanden.

Derfor indgår de tre en alternativ aftale: De to piger skal dele Lucas og skiftes til at have sex med ham ud fra en såkaldt sexkalender. Først virker arrangementet til at være løsningen på samtlige problemer, men da nye følelser begynder at dukke op til overfladen, bliver ordningen en udfordring for alle. 

Claus Bjerre har instrueret, skrevet og produceret. Han har bl.a. stået bag flere af Far til fire-filmene, men instruktørens nye komediedrama adskiller sig radikalt fra den velkendte familieserie.

Ikke bare fordi indholdet befinder sig længere nede under bæltestedet, men også i form af dialogen, der ikke bygger på et manuskript, men i stedet er blevet improviseret af de tre unge skuespillere Siff Lundgreen, Maria Cordsen og Lucas Alexander.(copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: