Harpiks

Censur 15
12. Dec 2019
92 min
Nordisk Film
Harpiks
Billede
(© Nordisk Film)
Harpiks
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Den danske film 'Harpiks' handler om teenageren Liv, der bor med sin far Jens og svært overvægtige mor Maria afskærmet fra civilisationen.

Familien bor dybt inde i skoven for at slippe for myndighederne, som Jens og Maria har vendt ryggen i håbet om at beholde deres datter. Derfor har de iscenesat hendes død og holdt hende skjult fra omverdenen.

Da Livs farmor opsøger familien, bliver den unge pige nysgerrig for at opleve verden omkring hende, så hun trodser sin fars ordrer og begiver sig væk hjemmefra. Et valg, der får voldsomme konsekvenser.

'Harpiks' er en film om at skille sig ud og om en families kærlighed – og de mørke sider ved de stærke følelser. En grum og kontroversiel historie, der er baseret på Ane Riels roman.

Peter Plaugborg og en totalt ugenkendelig Sofie Gråbøl spiller Jens og Maria, mens dansk films grand old lady, Ghita Nørby, er bedstemoren. Unge Liv spilles af debutanten Vivelill Søgaard Holm.

Newzealandske Daniel Borgman instruerer, og han har tidligere arbejdet i dansk film med den anmelderroste At elske Pia. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: