Hotel Transylvania 2

Censur Alle
08. Oct 2015
89 min
UIP
Hotel Transylvania 2
Film Image
(© UIP)
Film Image
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I animationsfilmen 'Hotel Transylvania 2' er Dracula stadig ejer af et hotel for monstre.

Vampyren har dog lempet reglerne efter at have fået den unge Jonathan som svigersøn, og nu har mennesker også adgang til de luksuriøse omgivelser i Transsylvanien. Men nye bekymringer tynger Dracula. Hans barnebarn, Dennis, er halvt vampyr og halvt mennesker, men viser ingen tegn på førstnævnte.

Derfor inviterer bedstefaren vennerne Frankensteins monster, mumien Murray, varulven Wayne og den usynlige Griffin på besøg, så de kan give familiens yngste en rigtig "monsteruddannelse". Uden varsel dukker Draculas 1.071 år gamle far, Vlad, op og er mildest talt utilfreds med udviklingen af begivenhederne.

Den første Hotel Transylvania var en forfriskende og veloplagt fortælling om, hvordan monstre i virkeligheden er bange for mennesker, selvom det normalt er den anden vej rundt.

Adam Sandler, Selena Gomez og Adam Sandberg lægger igen stemme til hovedkaraktererne i originalversionen, mens komedielegenden Mel Brooks står bag oldefaren Vlads røst.

'Hotel Transylvania 2' vises på både originalsprog og med dansk tale. De danske stemmer leveres bl.a. af Niels EllegaardBenjamin HasselflugMartin BuchRasmus Botoft og Amin Jensen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: