Hundredefodsrejsen

Censur 7
11. Sep 2014
122 min
Nordisk Film
The Hundred-Foot Journey
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Hundredefodsrejsen' tager sin begyndelse da familien Kadam må forlade Indien, og rejse til den anden ende af verden for at slå sig ned i en lille fransk bjergby.

Patriarken Papa mener, at den idylliske landsby er det perfekte sted at åbne en familiedrevet restaurant med indiske retter på menuen og med sønnen Hassan som chefkok.

Drømmen møder dog store udfordringer, da den strikse genbo Mallory kommer på banen. Hun ejer den traditionelle franske Michelin-restaurant Le Saule Pleureur, og i hendes øjne er der ikke plads til en ”usofistikeret” restaurant på den anden side af gaden. Snart eskalerer en åben køkkenkrig i den lille by. 

Svenske Lasse Hallström (Mit liv som hund) har for længst etableret sit navn i Hollywood med følsomme dramaer som ’What’s Eating Gilbert Grape’ (1993) og ’The Cider House Rules’ (1999).

Instruktørens nyeste film kan dog bedst sammenlignes med hans ligeledes kulinariske ’Chocolat’ fra 2000, der også handlede om en lille landsbys møde med eksotiske krydderier og de menneskelige relationer, der opstår i kølvandet på smagsoplevelsen.

Britiske Helen Mirren har rollen som den stringente kok, der med næb og klør bekæmper den indiske madinvasion. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: