If I Stay

Censur 11
25. Sep 2014
106 min
SF Film
If I Stay
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'If I Stay' handler om teenageren Mia, der er håbløst forelsket i rockmusikeren Adam. Men deres blomstrende kærlighed står i kontrast til problemerne på hjemmefronten, hvor hun føler sig udenfor.

Familien er nemlig mest til rock, mens Mia er vild med klassisk musik og ikke mindst en dygtig cellospiller. En skæbnesvanger dag er familien impliceret i et alvorligt biluheld, der koster hendes forældre og lillebror livet, mens Mia selv ender i koma.

Den næste tid svæver hun i bogstaveligste forstand mellem liv og død, mens hun betragter konsekvenserne af ulykken udefra med et stort dilemma til følge: Skal hun vende tilbage til livet og en ubærlig sorg eller vælge intetheden? 

Hovedrollen som Mia spilles af 17-årige Chloë Grace Moretz, der er et af Hollywoods største, nye talenter med en lang række film bag sig, bl.a. Kick-Ass-filmatiseringerne og genindspilningen af ’Carrie’ (2013).

’If I Stay’ er baseret på en roman af Gayle Forman, der undersøger temaerne liv og død samt kærlighed og fremmedgørelse på en måde, der kan minde om Alice Sebolds ’The Lovely Bones’, som blev filmatiseret af Peter Jackson i 2009. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: