Percy Jackson & uhyrernes hav

Censur 11
15. Aug 2013
110 min
20th Century Fox
Percy Jackson: Sea of Monsters
Billede
(© 20th Century Fox)
Percy Jackson og uhyrenes hav plakat
(© Twentieth Century Studios)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.3 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

’Percy Jackson & uhyrenes hav’ er en efterfølger til Percy Jackson & lyntyven fra 2010.

Sidst vi mødte Percy Jackson, blev han beskyldt for at have stjålet lynkilerne fra selveste Zeus, og samtidig opdagede teenageren, at han var søn af havguden Poseidon. Hård kost for en ung mand, og nu lever Percy, og hans nye venner Annabeth og Grover, sammen med andre halvguder i Halvblodslejren beskyttet fra den græske mytologis mere ondskabsfulde væsner. 

Alligevel udsættes lejren for et voldsomt angreb, og det eneste, som nu kan redde deres hjem, er Det gyldne skind, som desværre befinder sig på bunden af uhyrernes hav. I menneskenes verden kendt som Bermuda-trekanten.

Trekløveret fra den første film spilles igen af Logan Lerman (The Three Musketeers), Annabeth Chase (Texas Chainsaw) og Brandon T. Jackson, ligesom Sean Bean (The Fellowship of the Ring) gentager sin rolle som Zeus. 

Blandt de nye navne finder man Nathan Fillion (Serenity) og Stanley Tucci (The Hunger Games). Instruktøren af de mytologiske begivenheder har tidligere været aktuel i de danske biografer med familiefilmen 'Hotel for Dogs'.

'Percy Jackson & uhyrenes hav' er baseret på den anden af fem bøger om Percy Jackson skrevet af amerikaneren Rick Riordan. 
 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: