Swinger

Censur 11
22. Sep 2016
96 min
SF Film
Swinger
Film Image
(© SF Film)
Film Image
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.2 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I komedie-dramaet 'Swinger' er Adam og hans hustru taget på den årlige swinger-weekend for at krydre deres lidt for stillestående middelklasseliv.

Parret er, ligesom de øvrige gæster, klar til det obligatoriske partnerbytte. For Adam er weekenden ikke blot en flugt fra dagligdagen, men også fra en dyb frustration over tilværelsen i sin helhed. Men i år sker der noget ganske uventet.

Den unge Patricia, der ankommer til klubben med sin musikerkæreste, fejer benene væk under den noget ældre fjernvarmesælger. Problemet er, at forelskelse og jalousi på tværs af par ikke er tilladt i swinger-klubben, og snart er Adam ved at sætte alt over styr.

'Swinger' er en besk komedie af den tidligere DR-filmanmelder Mikkel Munch-Fals, der sprang ud som instruktør med dramaet Smukke mennesker i 2010. Hans nye værk placerer sig i grænsefeltet mellem komik og alvor.

Selvom man ud fra titlen kunne få den opfattelse, at der er tale om en sengekantsfilm, er det ikke tilfældet. Swinger-klubben er blot rammen, der rummer fortællingen om mennesker i midtvejskriser, som desperat søger den for længst forduftede kærlighed.

'Swinger' har Martin Buch fra satireprogrammet 'Rytteriet' i hovedrollen som Adam. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: