Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Censur 11
02. Jun 2016
112 min
UIP
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows' vender de muterede ninjapadder Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael tilbage. Brødrene får brug for alle deres kampsportskneb samt hjælp fra vennerne April O’Neil og Vern Fenwick, da nye og gamle trusler melder sig på banen.

Ærkefjenden Shredder er flygtet fra fængslet og har slået sig sammen med den gale og geniale videnskabsmand, Baxter Stockman, samt to muterede og knap så kvikke håndlangere, Bebop og Rocksteady.

Superskurkenes plan er simpel: At overtage verdensherredømmet, og hvad værre er, ankommer den ultimative ondskab fra en fremmed dimension.

'Teenage Mutant Ninja Turtles 2' er efterfølgeren til filmen fra 2014, der opdaterede 1980er-fænomenet til moderne standarder. Oprindeligt blev Turtles introduceret som en tegneserie, men det var i form af tegnefilm, computerspil, tre tidlige biograffilm og alskens merchandise, at padderne blev verdenskendte.

Fortsættelsen til den nye version vil glæde fans, idet både Bebop, Rocksteady, Krang og Casey Jones optræder i historien, og naturligvis er Megan Fox tilbage i rollen som den handlekraftige reporter, April O'Neil. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: