00'er-stjerne overrasker i ny film: Nu vejer han 230 kg. - se det første billede

Darren Aronofskys 'The Whale' er udtaget til filmfestivalen i Venedig
Film Image
(© The Mummy / Universal Pictures)

Med film som Bedazzled, The Mummy og Crash var Brendan Fraser en af Hollywoods mest eftertragtede stjerner i 00erne, men de seneste 10 år har det været småt med roller i de allerstørste projekter.

Nu kan den 53-årige Fraser ifølge Variety opleves i hovedrollen i Darren Aronofskys nye film, 'The Whale'. Du kan se det første billede af en totalt forandret Fraser nederst i artiklen.

Filmen er lige blevet udtaget til filmfestivalen i Venedig, og det er instruktørens første film siden den kontroversielle Mother! fra 2017.

 

LÆS OGSÅ: Spændingerne stiger i forstaden for Harry Styles og Florence Pugh i ny trailer

Filmen handler om en overvægtig mand på 232 kg., der kæmper med at finde sammen med sin 17-årige søn.

Der er i øvrigt roller til Sadie Sink, Hong Chau, Samantha Morton og Ty Simpkins i The Whale, men det ligner klart, at det bliver Frasers film. Et comeback kunne meget vel være under opsejling.

Roller i Martin Scorseses kommende 'Killers of the Flower Moon' og i superheltefilmen 'Batgirl' som skurk er blandt Frasers fremtidige projekter.

Det er i øvrigt heller ikke første gang, Aronofsky giver krævende roller til uventede skuespillere, og bl.a. scorede Mickey Rourkes præstation i The Wrestler en Golden Globe-statuette for Bedste mandlige hovedrolle i et drama.

Udover Aronofsky kæmper anerkendte instruktører som Jafar Panahi, Noah Baumbach og Alejandro Iñárritu også om Guldløven.

Venedig filmfestivalen 2022 finder sted fra den 31. august til 10. september.

The Whale er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

 

The Whale