18 år efter: Nicolas Cage vender tilbage i fortsættelse til overset filmperle

Svensk stjerne skal spille hans søn
Billede
(© 'Lord of War' / Saturn Films)

At der er en ny film på vej med Nicolas Cage er næppe en overraskelse for nogen. Den 59-årige stjerne spytter gerne en 3-6 film ud om året.

Det er dog til gengæld overraskende, at Cage nu skal gentage rollen som Yuri Orlov hele 18 år efter, at han spillede våbenhandleren i Lord of War fra 2005.

En fortsættelse med titlen 'Lords of War' er nemlig på trapperne, og udover Cage, så vender instruktør og manuskriptforfatter Andrew Niccol også tilbage. Det skriver Variety.

Denne gang udvides universet med den svenske stjerne Bill Skarsgård, der skal spille Cages søn, Anton.

 

LÆS OGSÅ: 30 år efter: Sylvester Stallone vender tilbage i fortsættelse til elsket actionfilm

'Lords of War' følger Yuri Orlov, verdens mest berygtede våbenhandler, da han opdager, at han har en søn, Anton, som prøver at overgå sin far i den lyssky verden.

Anton er ved at samle en hær af lejesoldater til at bekæmpe de amerikanske tropper i Mellemøsten, og det udløser en voldsom konflikt mellem far og søn.

Philippe Rousselet og Fabrice Gianfermi, der producerede den første film, laver den nye film med produktionsselskabet Vendôme Pictures i samarbejde med Nicolas Cages eget selskab Saturn Films.

Nicolas Cage er lige nu aktuel i de danske biografer som Dracula i gyser-actionfilmen Renfield, mens Bill Skarsgård – derudover at være kendt som dræberklovnen Pennywise i Stephen King-filmen It – senest har optrådt i den meget populære John Wick 4.

Hvis alt går efter planen starter 'Lords of War' optagelser til efteråret.