Efter 35 år: Nu er efterfølger endelig bekræftet

Wednesday-stjerne skal måske være med
Beetlejuice / The Geffen Company
(© Beetlejuice / The Geffen Company)

Nu er den altså god nok.

I årevis har der været rygter om en efterfølger til gyserkomedien Beetlejuice. Helt tilbage i 2014 bekræftede Michael Keaton - der som bekendt spiller titelkarakteren - at han og instruktør Tim Burton snakkede om at lave en 2'er. Det har siden dengang dog fortsat været ubekræftet snak - indtil nu.

Ved den årlige filmkonference CinemaCon afslørede Warner Bros. en masse trailers og nyheder om deres kommende film. Her blev det endelig bekræftet: Beetlejuice 2 er på vej.

Intet andet end filmens logo blev vist, men det, at de overhovedet inkluderer den betyder, at filmen nu uden tvivl er på vej - og at den nok ikke ligger alt for langt ude i fremtiden.

 

LÆS OGSÅ: Wednesday-stjerne udset til hovedrolle i fortsættelsen af Tim Burton-klassiker

For blot en måned siden lød rygterne på, at Wednesday-stjernen Jenna Ortega skulle medvirke i efterfølgeren, men nu hvor filmen er blevet bekræftet af Warner Bros., virker de rygter og timingen af dem langt mere sandsynlige.

Derudover forventes det - baseret på stjernernes tidligere udtalelser – at både Michael Keaton og Winona Ryder vender tilbage i deres roller fra den første film. Om Tim Burton vil indtage instruktørstolen, må tiden vise.

'Beetlejuice 2' har endnu ingen premieredato.