Vurdér selv: Afslører Chris Evans, at han vender tilbage til Marvel?

"I could do this all day"
Billede
(© Avengers: Endgame / Disney)

Sidste gang vi så Chris Evans i sin ikoniske rolle som Steve Rogers (aka Captain America) var i Avengers: Endgame fra 2019, og siden har det virket til, at vi ikke ville se skuespilleren samle det runde skjold op igen.

Der er dog måske stadig håb, selvom vi måske bliver nødt til at vente lidt.

Da han talte ved C2E2-fankonventet i Chicago, lød Evans nemlig ikke afvisende overfor et comeback til Marvel-universet. Han udtalte følgende:

- Det er meget svært hårdt, fordi jeg elsker den rolle dybt. Han betyder så meget for mig.

- Jeg tror, at der er flere Steve Rogers-historier at fortælle. Men på samme tid er jeg meget, meget forsigtig med det... det er ligesom denne lille skinnende ting, som jeg har, som jeg elsker så højt, og jeg vil bare ikke rode med det på nogen måde, og jeg var en del af noget, der var så specielt for den særlige periode, og det afsluttede på en rigtig god måde.

- Selvom jeg er forbundet til den rolle og elsker at fortælle de historier og arbejde med de mennesker, føles det ikke helt rigtigt lige nu.

 

LÆS OGSÅ: 15 år senere: Hollywood-stjerne vender endelig tilbage i sin Marvel-rolle

Det virker dermed ikke aktuelt, at vi kommer til at se Evans dukke op i en Marvel-film lige foreløbig, men hans udtalelser og især det sidste "lige nu" fortæller os dog, at man aldrig skal sige aldrig, og at Evans har svært ved at give slip på karakteren.

Og selvom han slutter af som en gammel mand i 'Avengers: Endgame', så kan en yngre version af Cap med al sandsynlighed sagtens dukke op som en variant i det store multivers, som Marvel er i fuld gang med at udforske.

Men selvom Evans ikke er en del af universet lige nu, betyder det ikke, at Captain America er færdig i MCU. I den kommende Captain America: New World Order vil vi nemlig se karakteren Sam Wilson - bedre kendt som The Falcon - iklæde sig det berømte skjold, som han overtog det i serien The Falcon and the Winter Soldier på Disney+.

'Captain America 4' forventes at få premiere d. 2. maj 2024.