Åh nej: 'The Batman 2' udskydes

Endnu en film rammes af Hollywood-strejke
The Batman / Warner Bros.
(© The Batman / Warner Bros.)

Forleden kunne vi skrive om, at Ryan Reynolds er endt i noget af en ærgerlig situation på settet af Deadpool 3 pga. de amerikanske manuskriptforfatteres strejke.

Lige nu strejker Writers Guild of America (Hollywood-manuskriptforfatternes fagforening) nemlig, bl.a. grundet uenigheder om løn, og det betyder, at en masse film og serier er blevet sat på pause eller på anden vis påvirkes negativt af situationen.

Nu er der så flere dårlige nyheder i superheltehjørnet. Midgard Times afslører således, at The Batman 2, som skulle have påbegyndt optagelserne til november, nu er blevet udskudt til næste år.

 

LÆS OGSÅ: 'Deadpool 3' i problemer: Kæmpe ændringer for hovedrolle

Begge filmens manuskriptforfattere, Mattson Tomlin og instruktør Matt Reeves, er direkte involveret i strejken og kampen for bedre vilkår for Hollywoods manuskriptforfattere, og nu udskydes filmens indspilning så med fire måneder.

Til gengæld var efterfølgeren til megahittet fra 2022 først sat til at få premiere i oktober 2025, så det er ikke sikkert, at denne forsinkelse overhovedet kommer til at påvirke premieredatoen. Vi krydser fingre for, at datoen holder, så vi snarest muligt kan se Robert Pattinson i rollen som Bruce Wayne igen.

’The Batman 2’ forventes lige nu at få dansk biografpremiere den 2. oktober 2025.