Årets bedste trailer er fundet

Rapport fra The Golden Trailer Awards
Billede
(© The Golden Trailer Awards)

2013's bedste trailers er blevet kåret ved The Golden Trailer Awards, der netop er blevet afholdt i Beverly Hills.

Prisuddelingen fungerer som en åben konkurrence, som man kan melde sig til, for at få sin trailer bedømt af en række af filmindustriens pinger.

Og uden at trække spændingen ud kan vi hermed afsløre, at prisen for det seneste års absolut bedste trailer gik til traileren for Gravity med titlen 'Detached'.

Forståeligt, for den er også ekstremt effektiv, især når man ser den i 3D.

Du kan se den i helt almindelig 2D her:

Der uddeles også priser til trailers indenfor næsten enhver tænkelig genre, såsom action, drama, komedie, dokumentar og så videre. Det er ikke så sjovt.

Sjovt bliver det derimod, så snart man graver sig længere ned i listen over årets vindere. Eksempelvis gives der også en pris for "Trashiest Trailer" - den mest underholdende trailer til en b-film. 

Årets vinder blev traileren for 'Bad Milo!', der uden tvivl fortjener den prestigefyldte pris. Se traileren her, men på eget ansvar, for du vil muligvis synes, at den er ulækker:

The Don LaFontaine Award for Best Voice Over går ikke overraskende til traileren med den fedeste voice over. Vinderen her blev den internationale trailer til The Heat, der lader en god, brummende mandestemme guide dig gennem løjerne. Se (og hør) her:

Konkurrencen om årets mest originale trailer er altid sjov, for det er her, Hollywood virkelig udfordrer sig selv og sit publikum. Årets vinder blev Pineapple Express 2-traileren for This is the End... Det giver mening når du ser den:

The Golden Trailer Awards er egentlig slet ikke en dækkende titel for arrangementet, for der gives priser for meget andet end trailers. Prisuddelingen er en hyldest til filmindustriens bedste markedsføring på alle planer.

Derfor er der også flere kategorier for de bedste TV-spot, de bedste plakater, den bedste Vine og andet. Eksempelvis gik mest originale plakat til You're Next for denne sag, der ligner rå street art:

 

De kan se hele vinderlisten på The Golden Trailer Awards' egen hjemmeside.