Årets mest ventede zombie-serie: Få første ildevarslende kig på den nye sæson

Fortiden spøger i hitserien
The Last of Us
(© Max / PlayStation Productions)

Dem, der kender PlayStation-spillet ved også, at en brutal fortsættelse af historien med Joel og Ellie venter i anden sæson af The Last of Us

Fortidens valg får nemlig konsekvenser. Det er netop præmissen i den anden installation af det prisvindende spil - og serien ser ud til at følge i samme spor.

Det fremgår af den første trailer for 'The Last of Us', som du kan se nederst i artiklen.

Første sæson af Max-serien tog verden med storm og blev modtaget positivt af både anmeldere og fans af spillet. 

Med Game of Thrones-stjernerne Pedro Pascal og Bella Ramsey i hovedrollerne som henholdsvis den stærke, men traumatiserede Joel og den viljestærke Ellie, vandt første sæson hele otte Emmy-priser, hvilket er tv-verdenens svar på en Oscar.

Traileren for den nye sæson starter i velkendte omgivelser for fans af spillene.

Ellie og Joel slap helskindet igennem deres strabadser, blev genforenet med Joels bror Tommy og lever nu inden for beskyttede mure i et fællesskab, der forsøger at overleve i en dystopisk verden overrendt af zombier.

Rent plotmæssigt afslører traileren ikke meget og går ikke i dybden med narrativet. Dog viser den, at anden sæson tydeligt bærer præg af begivenhederne fra slutningen af første sæson.

"What did you do?" spørger Catherine O'Hara - som spiller Anna Torv - til Joel. 

Netop Joels fortid og de valg, han traf i første sæson, kommer til at få store konsekvenser for vores hovedpersoner i den kommende sæson.

Udover Joel, Ellie og en masse zombier giver traileren os også det første glimt af seriens antagonist, den polariserende spilkarakter Abby Anderson. 

Rollen som Abby er blevet tildelt Kaitlyn Dever, der tidligere har høstet ros for sin præstation i den kritikeroste ungdomsfilm Booksmart.

For dem, der ikke kender spillene, vil vi undlade at afsløre for meget om Abbys karakter. Dog kan vi sige, at hun spiller en central rolle i temaet om, at begivenhederne fra første sæson får alvorlige konsekvenser for vores hovedpersoner.

Anden sæson af 'The Last of Us' har premiere på Max i 2025. Vi afventer pt. en konkret premieredato.

Se den første trailer for anden sæson af 'The Last of Us' herunder.