Alle skildpadderne fundet til 'Ninja Turtles'

De fire skuespillere er blevet castet
Samlet igen!
(© New Line Cinema)

Megan Fox er allerede på plads som April O'Neil i den Michael Bay-producerede, kommende 'Ninja Turtles'. Nu er titelkaraktererne Leonardo, Raphael, Michelangelo og Donatello også fundet.

Pete Ploszek, Alan Ritchson, Noel Fisher og Jeremy Howard er de fire skuespillere, der skal lægge stemme og krop via motion-capture til ninja-padderne.

Pete Ploszek er en stort set uprøvet kraft, der har haft en lille rolle i TV-serien 'Parks and Recreation', og han scorer rollen som Leonardo, der er gruppens leder.

Alan Ritchson har tidligere spillet med i teenagefilm, men kan til november opleves i The Hunger Games: Catching Fire. Skuespilleren får rollen som Raphael, der er den mest tungsindede på holdet.
 
Noel Fischer er kendt fra The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 som Vladimir og fra Jonathan Liebesmans World Invasion: Battle Los Angeles - Liebesman kommer også til at instruere 'Ninja Turtles'. Han skal spille den mad- og festglade Michelangelo.

Jeremy Howard får rollen som opfinderen Donatello, og han har tidligere spillet med i film som Lady in the Water og Catch Me If You Can.

Ninja Turtles får premiere den 29. maj 2014.