Alt vi ved om The Conjuring 3

Skuespillerne, handlingen, holdet bag og premieredatoen
Billede
(© The Conjuring (Warner Bros.))

The Conjuring-franchisen er en af tidens mest populære gyserserier, derfor er der selvsagt høje forventninger til den tredje film.

'The Conjuring'-universet består nu af otte film, hvis man tæller Annabelle-filmene, The Nun og The Curse of La Llorona med.

Herunder har vi samlet alt vi ved om 'The Conjuring 3', hvor Ed og Lorraine igen skal på spøgelsesjagt.

The Conjuring 3 © Warner Bros
Titel:
I december 2019 afslørede New Line Cinema, at titlen på filmen blev The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It, hvilket har en stærk forbindelse til filmens plot. 

The Conjuring  © Warner Bros
Plottet: 
De paranomale efterforskere Ed og Lorraine Warren står overfor en af deres sværeste opgaver. De bliver nemlig involveret i en retssag, hvor en mand er anklaget for mord. Han påstår dog, at han var besat af en dæmon. 

Filmen er igen baseret på en ægte sag fra virkeligheden. I 1981 blev Arne Cheyenne Johnson anklaget for mord, og hans begrundelse for drabet var, at djælven fik ham til at gøre det.

Det var den første retssag i USA, hvor en tiltalt prøvede at erklære sig uskyldig ved at give djælven skylden for sine handlinger. Sagen er kendt under navnet "The Devil Made Me Do It" hvor altså filmens titel stammer fra.

Det er usikkert hvor meget af filmen, der vil være baseret på den virkelige retssag, og hvorvidt de vil ændre på historien.

The Conjuring © Warner Bros
Skuespillerne: 
Vera Farmiga og Patrick Wilson genindtager rollerne som Warren-ægteparret, og derudover er Sterling Jerins, der spiller parrets datter Judy, også tilbage. 

Patrick Wilson har udtalt, at de i den nye film "presser karaktererne til steder, hvor de ikke har været før".

Den irske skuespiller Ruairi O' Connor er castet i rollen som den tiltalte Arne. Den unge skuespiller er bedst kendt fra TV-serien 'The Spanish Princess', og den her rolle kan altså blive hans store gennembrud i filmbranchen. 

De nye karakterer i Glatzel-familien spilles af Sarah Catherine Hook, Charlene Amoia og Julian Hilliard. 

The Conjuring 2 © Warner Bros
Holdet bag: 
The Curse of la Llorona-instruktøren Michael Chaves fortsætter i 'The Conjuring'-universet med denne film. Han har nemlig fået æren af at overtage instruktør-hvertet fra James Wan, der stod bag de to sidste film.

Wan fortsætter dog som producer, ligesom at han også har været med til at udvikle historien.

Manuskriptet skrives af den erfarne David Leslie Johnson-McGoldrick, der også skrev The Conjuring 2. Hans tidligere arbejde inkluderer bl.a. også gyseren Orphan samt filmene Red Riding Hood og Aquaman, sidstnævnte instrueret af Wan.

The Conjuring © Warner Bros
Premieredato:
'The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It' har dansk biografpremiere d. 3. juni 2021 - efter at den i første omgang skulle have haft den 10. september 2020, men blev udskudt grundet corona.

Vi venter stadig på den første trailer til filmen.