Andrew Garfield om intim scene i ny film: "Jeg optrådte primært med Florences numse"

'We Live in Time' har premiere den 24. oktober
We Live In Time
(© Scanbox)

Skuespilleren Andrew Garfield oplevede lidt af hvert under optagelserne til den kommende film We Live in Time.

Spider-Man-stjernen fortæller i et nyt interview med The New York Times, hvordan en nyfødt baby sked på hans hånd, og hvordan Florence Pughs bagdel i en scene blev hans medspiller.

I det romantiske drama 'We Live in Time', som får dansk biografpremiere den 24. oktober, følger vi de to superstjerner som henholdsvis Tobias og Almut på en rejse, hvor de forelsker sig, danner en familie og til sidst konfronterer en livsændrende realitet, der ændrer deres liv.

Og at stifte en familie involverer ofte at bringe børn til verden, hvilket også skildres i filmen - et tema, som det førnævnte interview berører.

I en mildest talt kaotisk fødselsscene, der inkluderer en nyfødt baby, oplever Andrew Garfield det, han selv omtaler som filmens "action-scene."

På grund af uheldig timing og mangel på bedre muligheder tvinges Almut til at føde på en tankstation med Tobias som jordmoder. Og det er her, at Garfield, afføring og Pughs bagdel kommer i spil.

- Jeg optrådte mest med Florences numse. Jeg ville virkelig sikre mig, at hun følte sig tryg og fik den opmærksomhed og omsorg, hun havde brug for.

At spille over for Pughs bagdel var altså ikke noget, som skuespilleren så som et problem, ligesom det heller ikke var et problem at blive skidt på af en nyfødt.

- Ærligt talt, de øjeblikke var de smukkeste, fordi man bare tænker: "Åh Gud, dette er livet, hvilket privilegium."

'We Live in Time' markerer første gang, at de to stjerneskuespillere deler lærredet sammen.

Andrew Garfield har i mere end 10 år, siden sin optræden i The Social Network, været blandt Hollywoods absolut førende mandlige skuespillere. Med to Oscar-nomineringer og sin rolle som Spider-Man har han formået at skabe en flot karriere.

Overfor ham står Florence Pugh, hvis karriere knap var begyndt for 10 år siden, og som har haft en helt utrolig fremgang. Skuespillerinden er i dag et af de mest eftertragtede navne i Hollywood og har arbejdet sammen med branchens største instruktører, herunder Denis Villeneuve, Christopher Nolan og Greta Gerwig.

'We Live in Time' har biografpremiere den 24. oktober. Find dine billetter her på Kino.dk.

Køb billetter