Ariel er fundet til Disneys Den lille havfrue-genindspilning

Mød den nyeste Disney-prinsesse
Film Image
(© Walt Disney Pictures)

Herhjemme kender vi hende ikke så godt, men hun er den ene halvdel i pop-duoen 'Chloe x Halle' og havde desuden en rolle i serien 'Growish'.

Nu er sangeren Halle Bailey blevet castet i titelrollen i Disneys kommende The Little Mermaid (Den lille havfrue), der er en genindspilning af klassikeren fra 1989 og løst baseret på H.C. Andersens kendte eventyr.

Filmen, som ligesom Skønheden og Udyret, Junglebogen og Aladdin bliver en blanding af live action og animation, skal instrueres af Rob Marshall, der sidst var ude med Mary Poppins vender tilbage.

Deltag i konkurrencen: Gæt en Disney-film #1

Udover Bailey i rollen som Ariel, vil Jacob Tremblay (Room) spille fisken Tumle, mens Awkwafina skal lægge stemme til mågen Skralde. Rygterne lyder også, at Melissa McCarthy vil spille havheksen Ursula... hvilket virker perfekt.

Lin-Manuel Miranda står sammen med Alan Menken for musikken og producerer - og vi krydser fingre for, at han desuden vil lægge stemme til Sebastian. Han afslørede nemlig for nylig over for kino.dk, at hans favorit Disney-klassiker netop er 'The Little Mermaid', og at hans ømme punkt er den syngende krabbe - se interview her.

Den danske premieredato på 'The Little Mermaid' afventer stadig - men snart kan man se genindspilningen af Løvernes konge i biografen.