Blå mænd, Alle for én, to og tre... og nu Centervagt!

Ny dansk komedie fra manden bag nogle af genrens største biografsucceser
Film Image
(© Åsmund Sollihøgda)

Rasmus Heide, der tidligere har instrueret Blå mænd, Alle for én, to og tre samt Julefrokosten er klar til at motionere publikums lattermuskler igen.

'Centervagt' er titlen på instruktørens kommende film. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Rollelisten kommer til at bestå af en række kendte navne. Rune Klan og Josephine Park spiller hovedrollerne Glen og MC. Christoffer Læssø (fra bl.a. The Square) spiller den nye sikkerhedsvagt Patrick, Kirsten Lehfeldt har fået rollen som centerchefen Krans, mens storcentrets øvrige personale spilles af bl.a. Stephania Potalivo, Martin Brygmann, Nikolaj Stokholm og Charter McCloskey.

Plottet er i bedste Heide-stil henlagt til en alm. dansk arbejdsplads, og beskrives som følger i pressemeddelelsen:

Da chefen for et skrantende shoppingcenter vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende.

Glen og MC har aldrig haft det sjovere, for det er let at være heltemodig vagt, når tyven er din kollega i forklædning. Men da centerchefen ansætter den selvsikre hjerteknuser og supervagt Patrick, går der grus i maskineriet, og Glen må bruge alle kneb i kampen for karrieren og kærligheden.

Centervagt får biografpremiere den 17. juni 2021.