Bryan Cranston stopper som skuespiller: Her er hans fremtidsplaner

Det lyder nu i grunden heller ikke helt tosset
Why Him? Bryan Cranston 20th Century Fox
(© Why Him? / 20th Century Fox )

Breaking Bad-stjernen Bryan Cranston har bekendtgjort, at han snart trækker sig tilbage som skuespiller. Det fortæller han til det britiske magasin GQ.

For allerede i 2026 har han tænkt sig at vinke farvel til skuespilfaget. I hvert fald for en stund. Det vælger han at gøre for ikke mindst at tilbringe mere tid med sin hustru Robin Dearden.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerneskuespiller medvirker i den nye superheltefilm 'The Flash'

- I de sidste 24 år har Robin ført sit liv ved at holde fast i min hale, fortæller Bryan Cranston:

- Hun har været min plus one, hun har været hustru til en berømthed. Hun har været nødt til at dreje og justere sit liv baseret på mit, forklarer han - og det er det, som skuespilleren nu vil lave om på.

 

LÆS OGSÅ: Jackie Chan kæmper mod dansk stjerne i ny eksplosiv actionfilm

Parret mødte første gang hinanden i 1986 på optagelserne af 'Airwolf', mens de blev gift i 1989. Sammen har de datteren Taylor Dearden. Bryan Cranston og Robin Dearden har således tænkt sig at flytte til udlandet, muligvis Frankrig, hvor de sammen kan slå sig ned i en lille landsby og her bl.a. gå i haven og hygge:

- Jeg vil på dagsture og have ild i pejsen og drikke vin med nye venner og ikke læse manuskripter, lyder det fra den 67-årige stjerne.

Skuespilleren har tænkt sig, at hans ganske vist kun midlertidige pension skal være på mindst seks måneder, hvor han således vil været helt ude af branchen.

 

LÆS OGSÅ: Arbejdet på 'Avatar 3' er i fuld gang - stjerne afslører nye optagelser

Bryan Cranston er snart biografaktuel i Wes Andersons Asteroid City, men har hele fire årtier som skuespiller i bagagen og adskillige roller.

Bl.a. i serier som 'Malcolm in the Middle' og ikke mindst 'Breaking Bad' samt i film som Why Him?, Trumbo, Godzilla, Argo, Drive og Little Miss Sunshine med mange flere.

'Asteroid City' har biografpremiere den 15. juni.