Chris Hemsworth er klar til at bringe torden og lynild til ny Mad Max-film

Den nye Furiosa er også fundet
Walt Disney Studios Motion Pictures
(© Walt Disney Studios Motion Pictures)

Det er måske ikke en nyhed, at instruktøren George Miller har arbejdet på en spinoff til sin vilde actionfilm Mad Max: Fury Road fra 2015.

Nu er der imidlertid nyt om projektet, som Miller både er medforfatter på og vil instruere. For det første skriver The Hollywood Reporter, at selveste Marvels tordengud, Chris Hemsworth, kommer til at spille en unavngiven rolle, og at Yahya Abdul-Mateen II også vil være at finde på rollelisten.

For det andet, og vigtigere for filmens historie, burde det nu være officielt, at det bliver Anya Taylor-Joy, der skal overtage rollen som Furiosa, som Charlize Theron spillede i filmen fra 2015.

Anya Taylor-Joy er bl.a. kendt fra den underpillede gyser The Witch og dette års The New Mutants, og om lidt kan hun opleves i biograferne i gyseren Saint Maud.

Filmen har ganske vist endnu ikke fået grønt lys, mens det også er uklart, hvordan produktionen i det hele taget vil tage sig ud.

Ikke desto mindre er dette spændende nyt for fans af Millers postapokalyptiske univers, som han første gang besøgte med Mad Max i 1979, der havde Mel Gibson i titelrollen.

Siden da blev det til to øvrige film i 1980’erne - også med Mel Gibson - inden Tom Hardy altså overtog den rolle i netop ’Mad Max: Fury Road’.

Spin-off-filmen til ‘Mad Max: Fury Road’ har endnu ingen premieredato.