Dar Salim svarer igen på dårlige anmeldelser: "Der bliver lavet så mange skodfilm i Danmark"

Det var ufortjent, mener stjernen
kaerlighed-for-voksne-03.jpg
(© Kærlighed for voksne / Netflix)

Dar Salim er vant til gode anmeldelser, men sidste år oplevede den danske stjerne pludselig det modsatte.

Netflix-filmen Kærlighed for voksne fik nemlig en noget lunken modtagelse af den danske kritikerstand, da den landede på streamingtjenesten. Det mener Salim var meget ufortjent.

Det fortæller Underverden-skuespilleren, da han besøgte vores podcast til en snak om karrieren.

Lyt til hele interviewet herunder (eller på din foretrukne podcast-app):

- Jeg har aldrig fået dårlige anmeldelser før. Det var første gang med 'Kærlighed for voksne'. Den film fik rigtig dårlige anmeldelser. Og den fik uretfærdigt dårlige anmeldelser, forklarer Dar Salim i vores podcast og fortsætter:

- Den fik 2 stjerner, og jeg havde det sådan: Hør nu her, hvis det havde været en dansk film støttet af Det Danske Filminstitut med en anden instruktør, som man ikke turde svine, så havde du, hvis ikke du kunne lide den, kunnet give den 3 stjerner, og hvis du kunne lide den, kunne du give den 5 eller sådan noget.

 

LÆS OGSÅ: Får vi 'Underverden 3'? Dar Salim svarer på spørgsmålet 

Men det var altså ikke tilfældet med krimien 'Kærlighed for voksne', der fortæller historien om et ægtepar, der udadtil virkelig ser ud til at have et perfekt liv. Men da manden Christian (Dar Salim) tages i at have en affære, bliver det starten på en brutal kædereaktion, der i sidste ende fører til mord.

- Der bliver lavet så mange skodfilm i Danmark, som ingen ser, og som anmeldere alligevel giver 4 stjerner, slår Dar Salim fast.

- 'Kærlighed for voksne' var i sin genre på sine vilkår en rigtig god film. Det er ikke fordi masserne altid har ret, men den ville aldrig kunne ramme så mange mennesker i hele verden. Jeg har fået beskeder fra alt fra Brasilien til Costa Rica til Afrika til Mellemøsten til USA, hvor den har ligget nummer 1 [...] så har man gjort det rigtigt. 

- Danmark er et fantastisk land, og folk og publikum har altid ret, men vores branche og anmelderstanden er simpelthen for indspist, konkluderer den danske stjerne.

'Underverden 2' kan ses i biografen nu.