'Den lille havfrue' slår rekord: Bedste Disney-genindspilning nogensinde ifølge fans

Filmen kan ses i biograferne nu
Den lille havfrue / Disney
(© Den lille havfrue / Disney)

Det er ikke nogen hemmelighed, at en del mennesker har været mindre optimistiske omkring Disneys genindspilning af Den lille havfrue - og deres live-action genindspilninger generelt.

Men nu har filmen langt om længe fået premiere, og anmeldelserne tyder på, at der altså ikke er noget at være bekymret for.

‘Den lille havfrue’ har nemlig slået en imponerende rekord. I skrivende stund har eventyret om Ariel og Eric nået en publikumsscore på hele 95% på Rotten Tomatoes, hvilket er den højeste af alle Disneys live-action genindspilninger.

Det betyder altså, at 95% af publikums anmeldelser på filmsitet er positive. Dermed slår filmen lige akkurat Aladdin fra 2019, som har en publikumsscore på 94%. Til sammenligning har Løvernes konge en score på 88%, Junglebogen 86% og Skønheden og Udyret 80%.

 

LÆS OGSÅ: Endnu en Disney-klassiker genindspilles: Hovedrollen er nu fundet

Også her på kino.dk kan man finde meget positive reaktioner, hvor flere begejstrede fans har anmeldt filmen:

- Jeg tror faktisk, at jeg kunne lide denne bedre end den originale film. På den måde, at den fiksede flere af de ting, jeg ikke var så vild med, i den originale.

- Historien er som den var i 1992, den er lidt mere dyster, men visuelt meget flot og Halle er perfekt som Ariel.

- Jeg syntes, det var en helt fin film - den havde alt det, den skulle have, og især scenerne under havoverfladen er som et eventyr.

- Personligt, så vil jeg sige, at den bestemt er blandt de bedste live-action remakes, der har været, hvis ikke ligefrem den bedste.

‘Den lille havfrue’ kan ses i biograferne nu - find dine billetter her.