Den næste 'The Rock'? Marvel hyrer wrestler-stjerne som skurk i ventet MCU-film

Se ham her
dwaynejohnson-hobbsandshaw.jpg
(© 'Hobbs and Shaw' / Universal Pictures)

Nogle af tidens allerstørste stjerner har startet deres karriere i WWE. Dwayne 'The Rock' Johnson, John Cena og Dave Bautista.

Nu har Marvel måske sat kløerne i den næste wrestler, der skal være filmstjerne. Alt tyder i hvert fald på, at Seth Rollins får en central rolle i en ny Marvel-film.

Seth "Freakin" Rollins er en superstjerne i WWE-miljøet. Han blev således i den forgangende weekend kåret til WWE's World Heavyweight Championship. Men mainstream-publikum vil måske ikke være bekendt med den 36-årige wrestler. 

Rollins har tidligere optrådt i bl.a. 'Sharknado 4' og komedien Like a Boss, men hans nyeste rolle i Captain America 4: New World Order kan blive det store folkelige gennembrud.

 

LÆS OGSÅ: Hvorfor er Vin Diesel og Dwayne Johnson uvenner? Fast & Furious-dramaet forklaret

Rollens størrelse eller karakter er endnu ikke afsløret, men fans spekulerer i, at den iltre wrestler skal spille skurk. Baseret på et nyt foto fra optagelserne (se det nederst) peger nogle på, at han enten kan være "Cobra King" eller en mandlig version af "Anaconda" fra Serpant Society, der har været rygtet til at optræde i 'Captain America 4'.

'Captain America 4: New World Order' er den første Captain America-film med Sam Wilson (den tidligere Falcon) i rollen som den ikoniske helt efter at have overtaget titlen fra Steve Rogers.

Rollelisten til den ventede MCU-film bugner allerede af spændende gæster, der tæller Harrison Ford, Liv Tyler og Tim Blake Nelson. De to sidstnævnte gentager deres roller fra The Incredible Hulk.

'Captain America 4: New World Order' får premiere den 2. maj 2024.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af WWE (@wwe)