Denzel Washington bekræfter: Vender tilbage i populær actionrolle i en tredje film

Den 67-årige Oscar-vinder på krigsstien?
The Equalizer Denzel Washington
(© The Equalizer (Columbia Pictures))

Første gang vi så Denzel Washington i rollen som den hårdtslående Robert McCall, var tilbage i 2014 med Antoine Fuquas brutale The Equalizer. Den blev fulgt op af The Equalizer 2 i 2018, ligeledes instrueret af Fuqua.

Men hvordan står det så til med planerne om en tredje film i det hævntørstige univers? Jo, det lader nu til, at vi atter engang kommer i selskab med Washington som den brutale McCall.

I et nyligt interview kommer den 67-årige Oscar-vinder nemlig ind på en ny The Equalizer-film. Her fortæller skuespilleren følgende:


- De har skrevet den tredje 'Equalizer', så det er planlagt, at jeg skal lave den. Så jeg skal komme i form og begynde at banke folk igen. Jeg får lov til at tæske folk igen […] Det kan ikke blive bedre, vel?

LÆS OGSÅ: Top 10 med Denzel Washingtons bedste film

Vi er helt enige. Det bliver næppe bedre end at se Washington slå på tæven igen. Den mulige tredje film i serien er dog endnu ikke officielt bekræftet, ligesom heller ikke Fuqua er annonceret som instruktør.

Filmene er baseret på den amerikanske tv-serie af samme navn, der løb over skærmen fra 1985 til 1989, mens universet blev serie-rebootet så sent som i 2021, ligeledes med titlen 'The Equalizer'.

The Equalizer-filmene er lynhurtigt blevet en af Denzel Washingtons mest populære filmserier, og den stjernen lyder altså også til selv at elske at uddele øretæver som Robert McCall.

Se vores interview med stjernen om 'The Equalizer 2', hvor han bl.a. fortæller, hvorfor han elsker rollen så meget.