Derfor skulle publikum vente så længe på opfølgeren til "den bedste Spider-Man-film nogensinde"

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' kan ses i biografen nu
Spider-Man: Across the Spider-Verse
(© Sony Pictures)

Animationshittet Spider-Man: Into the Spider-Verse fra 2018 er blevet kaldt "den bedste Spider-Man-film nogensinde", mens filmen endda også vandt en Oscar-statuette. Og nu kan publikum opleve den længeventede efterfølger i biografen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse følger igen Miles Morales, der denne gang bliver transporteret gennem The Multiverse med Gwen Stacy og et helt nyt hold af Spider-Man-versioner. 

Der er nemlig en helt ny og meget mere farefuld trussel på færde, end de nogensinde har stået over for før.

I anledning af filmens premiere mødte vi Phil Lord og Christopher Miller, der står bag manuskriptet og har været producere på begge film, over en Zoom-forbindelse. Se hele interviewet øverst.

 

Læs også: Ny Spider-Man-film samler alt fra superheltens univers: "Ingen vil fange hver eneste reference"

Her spurgte vi ind til, hvordan den første films enorme succes havde påvirket deres tilgang til efterfølgeren. Lord og Miller kunne her afsløre, at ønsket om ikke at vise publikum det samme en gang til ligger til grund for, at vi har måtte vente fem år på 'Across the Spider-Verse'.

- Vi brugte det til at bygge selvtillid op til at tage flere chancer og til at prøve at lave noget, som ingen har set før, fortalte Phil Lord.

- Vi ville ikke gentage det og vise jer den samme ting igen. Vi ville gerne bruge publikums tillid til at tage dem steder, som de ikke vidste, at de gerne ville til.

Christopher Miller fortsatte med at fortælle om udfordringerne ved deres innovative tilgang til Spider-Verse-filmene.

 

Læs også: Ny Spider-Man slår rekord: Her er den vilde spillelængde

- Ja, hvis de følte sig overraskede, da de kom ud af biografen efter den første film og følte, at de havde set noget helt nyt, så er det værste man kan gøre, at give dem mere af det samme. Så er man sådan lidt: "Det har jeg allerede set".

- Man bliver nødt til at give dem en helt ny oplevelse, så de kommer ud af biografen og tænker: "Wow, jeg har aldrig set noget lignende... IGEN".

- Udfordringen ved det er, at man skal innovere en masse, og man skal tage chancer og tage den visuelle stil og historien til nye højder. Derfor tog den så lang tid at lave.

Fans af det animerede Spider-Verse-univers behøver dog ikke vente lige så lang tid på den næste efterfølger, da Spider-Man: Beyond the Spider-Verse allerede får premiere næste år.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se klippet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)