Din barndom er ødelagt: Askepot dræber løs i ny gyserfilm

Bibbidi-bobbidi-BØH!
Cinderella / Walt Disney
(© Cinderella / Walt Disney)

I takt med, at mange af vores favorit-børneklassikere begynder at blive historier og karakterer, der ikke længere er beskyttet af ophavsretten, er der startet en mindre trend i filmverdenens gyserundergrund.

Sidste år fik filmen Winnie The Pooh: Blood and Honey således stor opmærksomhed, hvor vi altså kunne se Peter Plys og Grisling gå på blodigt mordtogt.

Mange på sociale medier har ytret, at bare traileren til filmen fuldstændig har ødelagt deres gode barndomsminder om dyrene i Hundredemeterskoven.

LÆS OGSÅ: Ny film vil give os gyserversionen af 'Bambi'

Sidenhen er en række andre brutale nytænkninger af klassiske børnefortællinger så som Peter Pan og Bambi blevet annonceret.

Det er ovenikøbet annonceret, at en efterfølger til den føromtalte Peter Plys-gyser er i produktion.

Nu er turen så kommet til stakkels Askepot. Bloody Disgusting rapporterer, at Louisa Warren skal instruere filmen 'Cinderella's Curse' på vegne af ChampDog Films.
 

Selvom der ikke er frigivet plotdetaljer på nuværende tidspunkt, lover Warren, at publikum kan forvente "et utroligt unikt spin på den Askepot, vi alle elsker og kender" og tilføjer: "Der vil være nogle virkeligt forfærdelige dødsfald fra hendes hænder".

Det lader altså til, at vi kan have at gøre med en god gammeldags slasherfilm med den titulære prinsesse.

Hvis man kender historien, ved man også, at Askepot bliver behandlet forfærdeligt af sin onde stedmor og stedsøstre. Så måske det er dem, der skal pines af Askepot i den nye film?

LÆS OGSÅ: Ikonisk gyser-monster blev skabt i jalousi over ung Johnny Depp

Der er også muligheden for, at Askepots fe-gudmor vil være en blodtørstig og hævn-drevet karakter end den rare version, vi ellers kender.

'Cinderella's Curse' forventes at lande i oktober 2023, men det vides endnu ikke, om den får dansk biografpremiere.