Dwayne Johnson åbner op om strid med Vin Diesel: Derfor er vi venner igen

Se videoen med The Rock
fast5-therock-vindiesel.jpg
(© 'Fast & Furious 5' / Universal Pictures)

Medierne har skrevet om det. Fans har skrevet om det. Og nu reagerer Dwayne Johnson så selv på det. 

The Rocks karakter Hobbs er tilbage i Fast & Furious 10, og det er nu kommet frem, at Dwayne Johnson faktisk står til at få sin egen Fast & Furious-solofilm, der skal lede op til den store finale i Fast & Furious 11. Med andre ord: Hobbs er tilbage i helt stor stil!

Det sker ellers efter, at Johnson af flere omgange har svoret, at han var færdig med bil-franchisen, hvor han var raget uklar med frontmanden Vin Diesel. Læs om hele den beef her.

 

LÆS OGSÅ: Instruktør afslører: Sådan fik jeg Dwayne Johnson med i 'Fast & Furious 10'

Nu har The Rock så selv adresseret hele situationen i en video på sine sociale medier, hvor han både går ind i, hvorfor han har valgt at vende tilbage - og hvad vi kan se frem til i fremtiden. Se videoeren nederst.

I opslaget skriver han bl.a.: "Sidste sommer valgte Vin og jeg at putte fortiden bag os", og fortæller i den fire minutter lange video:

- Hvorfor? Fordi på trods af vores stridigheder, så har Vin og jeg været brødre i årevis. Du går ind i det med, at først og fremmest at finde en løsning, men du tænker også på fremtiden og planer, der er meget større end os selv. Og de større planer er det større fundament. De større planer er "Nordstjernen", som jeg kan godt lide at sige.

- Nordstjernen er altid lyset, der leder mig. Lige meget hvilke bestræbelser eller muligheder, som jeg er passioneret omkring, så beholder jeg altid Nordstjernen i fokus. Og i det her tilfælde er Nordstjernen lig med franchisen, som vi elsker. Nordstjernen er karakterer, som vi elsker. Og nordstjernen er fans, som vi elsker. Så når du lægger alt det sammen, så er det virkelig ikke en svær beslutning at træffe. Det er et ja.

 

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk exit: Dwayne Johnson får nu sin egen Fast & Furious-solofilm

Dwayne Johnson lover i samme ombæring, at der venter et opgør af de helt store mellem Hobbs og Fast & Furious-skurken Dante (i skikkelse af Jason Momoa).

Hobbs solofilm har ingen premieredato, men vi må forvente, at den får premiere i 2024 - inden 'Fast & Furious 11' rammer biograferne i 2025.

'Fast & Furious X' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se tweets herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)