Efter aflysninger på stribe: Netflix forlænger 2 serier

Nye sæsoner på vej
Keri Russell The Diplomat
(© Netflix / 'The Diplomat')

Det er godt nok en tilfældighed, men vi kan godt forstå Keri Russells forundrede blik på ovenstående billede. Netflix har nemlig valgt at forlænge to serier, deriblandt 'The Diplomat', hvor Russell indtager hovedrollen.

At det kan virke forundrende, skyldes, at Netflix det seneste år har gjort en dyd ud af at aflyse serier på stribe – på trods af ellers gode anmeldelser.

Det er ikke mere end et par uger siden, at vi kunne rapportere, at Netflix havde valgt at aflyse to fanfavoritter, og vi stillede derfor spørgsmålene: Hvad sker der hos Netflix? og Stopper det aldrig?

Men nu ser det ud til, at tjenesten har skiftet kurs. Netflix har i hvert fald valgt at både førnævnte The Diplomat og Nobody Wants This skal have en sæson mere. Det skriver Netflix selv.

Overraskende nok sker forlængelsen af 'The Diplomat' allerede inden sæson 2 får premiere på streamingtjenesten den 31. oktober. Og som et billede fra Netflix antyder, er optagelserne til tredje sæson allerede i gang.

Serien følger Kate Wyler (Keri Russell) - den nye amerikanske ambassadør i Storbritannien - som må kæmpe med en usikker position og en mørk konspiration, der truer både USA og Storbritannien.

Til Netflix fortæller seriens skaber, at "spillebrættet bliver vendt på hovedet" i sæson 3, og at Russells karakter vil få en særligt kompleks udfordring.

'Nobody Wants This' er modsat 'The Diplomat' en noget nyere serie, og første sæson fik først premiere i september.

Første sæson af komedieserien følger en rebelsk rabbiner og en irritabel, højlydt og agnostisk kvinde, der opbygger et uventet forhold. Og sæson 2 vil viderefortælle historien om parret, der spilles af henholdsvis Adam Brody og Kristen Bell.

Der vides endnu ikke meget mere om anden sæson, udover at serien vil få nye såkaldte "showrunners", som fungerer i en ledende kreativ rolle, selvom de ikke altid er instruktører. Den nye showrunner, Bruce Eric Kaplan, udtalte dog overfor Netflix, at han glæder sig til at viderefortælle historien.

- Jeg er uendeligt begejstret for at være en del af sæson 2 af 'Nobody Wants This' [...]. Det er et så unikt og smukt show, og jeg har allerede den bedste tid med at arbejde på det.

'Nobody Wants This' sæson 2 får premiere på Netflix i 2025 og 'The Diplomat' sæson 3 har endnu ikke fået en premieredato. 

2. sæson af 'The Diplomat' kan ses på Netflix fra 31. oktober.