Efter Annabelle 3: Her er de kommende The Conjuring-universet

Fra de sikre til gætterier
Annabelle Comes Home
(© Warner Bros. / Annabelle Comes Home)

OBS: Artiklen vil indeholde spoilers for 'Annabelle Comes Home'.

Annabelle Comes Home er aktuel i de danske biografer, og den tredje gyserfilm om den dæmoniske dukke er den 8. film i det store The Conjuring-univers, der startede med Nattens dæmoner i 2013.

Men universet stopper langt fra her - flere film er i støbeskeen, mens andre er rygtet - og ja, så kommer vi med vores egne gætterier.

Find billetter til 'Annabelle Comes Home' her:

Vi giver dig her et overblik over, hvad fremtiden byder på i The Conjuring-univers.

The Conjuring 3
Den eneste film, som vi har fået en premieredato på - og dermed med sikkerhed ved, hvornår lander i biografen er 'The Conjuring 3'. De to paranormale efterforskere Ed og Lorriane Warren i skikkelse af Patrick Wilson og Vera Farmiga er tilbage i hovedrollerne.

Historien vil igen tage udgangspunkt i en sand sag og handler om en retsforfulgt mand, der hævder, at han har været besat af en dæmon. Forfattet af David Leslie Johnson-McGoldrick, der også skrev The Conjuring 2.

Filmen bliver instrueret af Michael Chaves, der senest stod bag The Curse of La Llorona, der overraskende viste sig at være en del af netop The Conjuring-universet.

Optagelserne er gået igang.

Premieredato: 10. september 2020.

The Nun 2
Sidste år blev The Nun den bedst sælgende film i The Conjuring-universet, derfor er en efterfølger selvsagt på vej, hvor den onde nonne Valak, kendt fra The Conjuring 2, igen er på spil.

'The Nun 2' bliver skrevet af Akela Cooper, der tidligere har forfattet gyseren Hell fest og været involveret i tv-serier som 'Luke Cage' og 'The 100'.

Filmen er nu under udvikling, og vi afventer en premieredato. Men det bliver formentlig i engang i 2021.

The Crooked Man
Baseret på den uhyggelige mareridtsmand, kendt som The Crooked Man, fra 'The Conjuring 2' er en spin-off film tidligere blevet offentligjort. James Wan har forfattet historien, mens Mike Van Waes står til at skulle skrive manuskriptet.

Der er dog været stille omkring filmen, og tidligere i år udtalte Peter Safran, at man ikke havde droppet projektet, men havde bare i første omgang valgt at nogle andre veje.

Vores gætterier:

Producer Peter Safran har ligeledes udtalt, at det er fan-reaktioner som bestemmer i hvilken retning man går med franchisen ift. spin-off film, og her er 'Annabelle Comes Home' et sandt mekka.

Den nye gyser gemmer på en masse mulige monstre fra Warren-parrets kælder.

The Bride
En brudekjole, der påvirker bæren til at blive en morderisk galning, spiller en halvstor rolle i 'Annabelle Comes Home', og mon ikke forhistorien, og ikke mindst den første brud i dæmoniske kjole, er fint potentiale til en skræmmende fortælling.

The Hellhound
g

 

https://www.cbr.com/annabelle-comes-home-every-spirit-demon/