Efter Annabelle 3: Hvilken dæmon skal have sin egen solofilm?

'Annabelle Comes Home' er i biografen nu - og fyldt med onde ånder!
Billede
(© Warner Bros.)

OBS: Artiklen afslører monstre i 'Annabelle Comes Home'.

Annabelle Comes Home er aktuel i de danske biografer, og den tredje gyserfilm om den dæmoniske dukke er den 8. film i det store The Conjuring-univers, der startede med Nattens dæmoner i 2013.

Men universet stopper langt fra her - flere film er i støbeskeen. Til næste år får The Conjuring 3 premiere, og der arbejdes på The Nun 2 - men hvad følger efter? Vi stiller skarpt på de uhyggelige eksistenser fra den nye film!

Find billetter til 'Annabelle Comes Home' her:

Både Annabelle og The Nun startede med glorværdige gæsteooptrædener i hhv. 'The Conjuring' og The Conjuring 2, og efter at være blevet publikumsfavoritter spinnede de deres egne solofilm. Det samme kan meget vel blive tilfældet for flere af de onde ånder som får deres debut i 'Annabelle Comes Home'.

Annabelle er nemlig fanget i Ed og Lorriane Warrens kælder, men da hun bliver sat fri, slipper også en række andre af de besatte artefakter fri. Hvilke af dem vil I helst se få deres egen film?

The Bride
Den, som tager den besatte brudekjole på, bliver til en morderisk galning. Kjolen spiller en halvstor rolle i 'Annabelle Comes Home', og mon ikke forhistorien, og ikke mindst den første brud i den dæmoniske kjole, er fint potentiale til en skræmmende fortælling? The Bride er nærmest skræddersyet til at få sit eget spin-off.


The Ferryman

Måske filmens mest uhyggelige skikkelse og den der står for de fedeste jumpscares.

Myten om færgemanden stammer fra græsk mytologi og er baseret på Kharon, der var den færgemand der sejlede de dødes ånder til dødsriget. I filmen er Færgemanden en seriemorder, der placerer mønter i sine ofres øjne og siges at have taget deres sjæle med til underverdenen.

'Annabelle Comes Home' strejfer kun lidt af det potentiale, som er i dette skræmmende monster.

Hellhound / Essex Varulven
Ud af tågen kan en modbydelig varulve-agtig bæst transformere sig. Dødbringende og farlig.

Dyret er baseret på en virkelig sag fra England, hvor Warren-parret efter sigende uddrev en varulve-dæmon fra en tømrer ved navn Bill Ramsey.

Tidligere blev det rygtet, at 'The Conjuring 3' vil behandle netop den kendte varulve-sag, det er dog ikke blevet bekræftet. Men at se den vanvittige forhistorie til det bæst, som vi møder i 'Annabelle Comes Home', står højt på vores spin-off-ønskeliste.

Samuraien
Den hjemsøgte samurai-rustning er stadig en af de mest gådefulde artefakter i Warren-parrets kælder. I en enkelt scene synes den tomme rustning nærmest at hypnotisere Mary Ellen, mens vi kan høre grufulde lyde og skrig.

Hvor stammer denne tomme rustning fra? Hvad er samuraien for en eksistens? Det er spørgsmål vi meget vel kunne få besvaret i et spin-off.

Hjemsøgt TV
Dette objekt giver seeren glimt af sin (måske) ret nære fremtid - måske død. Et spinoff med tv’et i centrum kunne være interessant; hvor kommer det fra? Hvem har skabt det, og hvordan er det blevet hjemsøgt?

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser, hvis man laver en efterfølger.

Hvilken af de fem artefakter vil du helst se i en kommende spinoff?