Efter 'It Ends with Us': Succes-forfatter får ny bog filmatiseret

Efter stor budkrig
It Ends With Us
(© SF Studios)

Selvom Colleen Hoover måske ikke er et navn, der er så velkendt blandt den brede danske befolkning, er hun i øjeblikket en af de hotteste forfattere i USA.

Nu bliver hendes bog Reminders of Him fra 2022 filmatiseret. Det skriver Variety.

Faktisk rapporterer Variety, at der opstod en decideret budkrig blandt filmstudierne om rettighederne til at filmatisere bog - hvilket egentlig er helt forståeligt.

Colleen Hoover stod nemlig også bag bogen til biografhittet It Ends With Us med Blake Lively fra i år, som slog flere internationale biografrekorder.

Det forlyder endda, at 'Reminders of Him' allerede har fået en premieredato.

'Reminders of Him' fortæller historien om Kenna Rowan, der vender tilbage til sin hjemby efter at have afsonet fem år i fængsel for en tragisk fejl. 

Her håber hun desperat at genetablere kontakten til sin lille datter, men møder modstand fra alle, der vil holde dem adskilt. 

Den eneste person, som ikke har afvist hende er den lokale barindehaver Ledger Ward, der bliver en vigtig støtte i hendes liv.

Selv fortæller Colleen Hoover, at bogen har en helt speciel plads i hendes hjerte:

- Jeg er begejstret, da 'Reminders of Him' også har en særlig plads i mit hjerte. Jeg er sikker på, at Universal er den rette partner til at yde denne historie retfærdighed [...] Vores mål er at skabe noget helt specielt for alle.

Colleen Hoovers tidligere filmatisering, 'It Ends With Us', blev som skrevet en stor succes. Den blev bl.a. den bedst sælgende film indenfor romantiske dramaer siden A Star is Born fra 2018 med Bradley Cooper og Lady Gaga.

Nu bliver det spændende at se, om 'Reminders of Him' kan indfri samme potentiale og måske endda overgå den forrige filmatisering.

Vi venter i hvert fald i spænding på, hvem der bliver castet til at bringe Kenna Rowan og Ledger Ward til live på det store lærred.

'Reminders of Him' forventes at have biografpremiere den 13. februar 2026.