Efter provokation: 75-årige Arnold viser sine imponerende biceps frem

Bodybuilder-legenden kan stadig!
arnold-predator-biceps.jpg
(© 'Predator' / 20th Century Studios)

Arnold Schwarzenegger kan stadig. Lige nu regerer actionlegenden Netflix med sin nye serie Fubar, der ligget nummer 1 på tjenesten over det meste af verden.

Fysisk er den 75-årige stjerne også stadig på toppen. Det har han netop bevist på Twitter, hvor han har delt et imponerende billede af sin biceps. Se med nederst.

 

LÆS OGSÅ: Arnold Schwarzenegger reagerer på Bruce Willis' pension med stærkt budskab

Billedet sker som modsvar til en provokation fra en tilfældig Twitter-bruger, der mener, at Arnold er faldet af på den fra sin storhedstid. Som en reaktion på en GIF med Arnolds biceps fra 'Predator' skriver brugeren Adam Sattler:

- Det er Arnolds biceps i 'Predator' tilbage i 1980'erne, nu vil han ikke vise sin biceps, det er skuffende, at han ikke længere holder dem pæne, selvom man er 75 år kan man stadig have flotte biceps.

Arnolds repsons var blot et foto af sig selv i træningslokalet med en yderst spændt biceps. Den ikoniske østeriger kan stadig!

 

LÆS OGSÅ: Arnold Schwarzenegger efter ny succes: "Tak Danmark"

En del andre Twitter-brugere har (fuldt fortjent) grillet det mislykkede forsøg på at "bodyshame" den legendariske bodybuilder.

Arnold kan lige nu opleves på Netflix i serien 'Fubar', mens han til sommer starter optagelser på sin første biograffilm i 4 år. Læs mere om den her.

(Kan du ikke se billedet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)