Et hemmeligt tegn? Hovedrolle deler mystisk første billede fra 'Dune 2'

Chalamet vender tilbage til Arakis
Billede
(© Dune / Warner Bros.)

Anden del af det episke sci-fi eventyr er blandt de mest ventede film det kommende år.

Den første Dune var både anmelderrost og en stor kommerciel succes i 2021 med hele 10 Oscar-nomineringer og 6 sejrer, og derfor var det naturligt, at man hurtigt fik gang i produktionen på efterfølgeren, der begyndte optagelserne i juni tidligere i år.

Skuespillerne fra filmen bliver ved med at uddele godbidder fra de naturskønne steder for at holde fansene engageret, og den seneste i rækken er hovedrolleindehaveren Timothée Chalamet.

LÆS OGSÅ: Her er filmene på vej med Hollywood-darlingen Timothée Chalamet

Skuespilleren har udgivet et nyt billede på sin Instagram-profil, hvor han er set iført en meget interessant hættetrøje.

Chalamet står med ryggen til kameraet iført en mørk blågrøn hættetrøje, der har et 3D-skeletprint på. Om denne påklædning er tilfældig, et hemmeligt tegn eller et potentielt easter egg til den nye film er uvist.

Se billedet i bunden af artiklen.

Navne som Florence Pugh (Midsommar, Black Widow), Léa Seydoux (Spectre, No Time to Die), Christopher Walken (Pulp Fiction, The Deer Hunter) og Austin Butler (Elvis) er blevet tilføjet til den imponerende rolleliste, der allerede tæller tilbagevendende stjerner som Chalamet, Zendaya og Javier Bardem.

LÆS OGSÅ: Rollelisten er bekræftet: Timothée Chalamet får stjernespækket selskab i 'Dune 2'

En prequel-serie er også på vej hos HBO Max, ledet af den Emmy-vindende Chernobyl-instruktør Johan Renck, som skal instruere de første to afsnit. Serien vil foregå 10.000 år før begivenhederne i den første 'Dune'-film og centrerer sig omkring The Harkonnen Sisters.

Timothée Chalamet kan lige nu ses i biograferne i den romantiske kannibal-film Bones and All.

Dune 2 har premiere d. 1. november 2023.

Se Chalamets Instagram-opslag herunder:

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Timothée Chalamet (@tchalamet)